FORELØBIG tidsplan for DM QUAD lørdag, den 28. juni 2014 på Uhrebanen

07.30 - 8.30 Mødetid / tilmelding:
08.45 Instruktion foran klubhus:

MICRO- og MINIBANE
Træning
09.00-09.15 Quad begynder - MICROBANE 15 min.
09.25-09.40 Junior Rookie - MINIBANE 15 min.
09.50-10.05 Junior Vario - MINIBANE 15 min.

1. heat starter 10.45 på MICROBANE
10.45-11.00 Quad begynder - MICROBANE 10 min. +1 omg
11.05-11.20 Junior Rookie - MINIBANE 15 min. +1 omg
11.25-11.45 Junior Vario - MINIBANE 15 min. +1 omg
11.50-12.05 Quad begynder - MICROBANE 10 min. +1 omg
12.10-12.30 Junior Rookie - MINIBANE 15 min. +1 omg
12.35-12.55 Junior Vario - MINIBANE 15 min. +1 omg

MAXIBANE
Træning
09.00-09.20 Junior Gear 20 min.
09.25-09.45 Maxi Quad Old Boys + Maxi Quad Open C + Quad 300 Open (A/B + C) 20 min.
09.50-10.10 Maxi Quad Open B 20 min.
10.15-10.25 Maxi Quad Open A 20 min.

1. heat starter 13.15 på MAXIBANE
13.15-13.35 Junior Gear 15 min. +1 omg
13.40-14.00 Maxi Quad Old Boys + Maxi Quad Open C + Quad 300 Open (A/B + C) 15 min. +1 omg
14.05-14.30 Maxi Quad Open B 20 min. +1 omg
14.35-15.00 Maxi Quad Open A 20 min. +1 omg
NB - Kun starten præpareres mellem 1. og 2. heat
15.05-15.25 Junior Gear 15 min. +1 omg
15.30-15.50 Maxi Quad Old Boys + Maxi Quad Open C + Quad 300 Open (A/B + C) 15 min. +1 omg
15.55-16.20 Maxi Quad Open B 20 min. +1 omg
16.25-16.50 Maxi Quad Open A 20 min. +1 omg

17.00 Præmie overrækkelse

Den. 22-06-14

..Tilbage