Nyheder

1. afd af C Cup for Mini/Maxi med ATK-træning afholdes 5.-6. maj på Uhrebanen

I 2017 var Kids Cup med ATK-træning en kæmpesucces, så i år har DMU videreført konceptet til en ny C Cup for alle mini- og maxiklasserne kombineret med ATK-træning.
C Cuppen er en landsdækkende løbsserie, som køres over fem afdelinger. Tre af disse afdelinger kombineres med ATK-træning for alle klasser, så der bliver ATK-træning lørdag og løb søndag.

Det er en enestående mulighed for at blive intensivt trænet af topmotiverede og erfarne trænere om lørdagen, og så prøve det hele af om søndagen til en løbsdag, hvor det er C-kørerne, det hele handler om.

Lørdag d. 5. maj på Uhrebanen har vi et rigtig stærkt trænerhold: Nicolai M Hansen, Morten Lilholt, Jacob Stræde og Lars Kjær. Alle er A-kørere og erfarne trænere, bl.a i klubregi og fra den årlige påsketræningslejr på Uhrebanen.
På Uhrebanen er der gode forhold til overnatning: Strøm i ryttergården, vaskehal, nyt klubhus med bad, som regel solskin og altid kaffe på kanden.
Vi åbner fredag kl 17, hvis du skulle have lyst til at være i god tid.
Tilmelding til ATK-træning: loebskalender.dmusport.dk/loeb/3746
Tilmelding til løbet: loebskalender.dmusport.dk/loeb/3747
Kørere med træningslicens tilmelder sig ATK-træningen ved at sende en mail til formand@hems-cross.dk med oplysning om kørerens navn, licensnr og klasse.

Hvem kan deltage:
C 65, C 85, C 125, C MX1, C MX2, OB C30+ og OB C50+

Hvor og hvornår køres C Cup:
5.-6. maj, Herning, med ATK
26. maj, Amager
30. juni, Silkeborg
25.-26. aug., Hedeland, med ATK
15.-16. sep., Frederikshavn, med ATK

ATK står for Aldersrelateret Træningskoncept og handler om at træne de rigtige ting i den rigtige rækkefølge i den rigtige alder. Læs mere om det på dmuatk.dk/

Den. 29-04-18 af Tove Øllgård

Tilbage