Nyheder

Kan du køre cross, kæmpe med sværd og lade som om du er ond ?

Bare du kan køre cross, er du kvalificeret til opgaven - resten lærer du undervejs.
Vi har fået denne henvendelse fra Det kongelige teater:

Til Det Kongelige Teaters forestilling Kong Arthur i Aarhus, skal vi bruge 6 motocross-kører hver aften. Vi foretrækker, at det er de samme 6, der er med til alle prøver og forestillinger, det er ganske enkelt lettest. Men kan det ikke lade sig gøre, finder vi en løsning med en eller to dublanter/afløsere tilkoblet.
Vi regner med, at I skal deltage i ca. 10 prøver i perioden 1. maj til 22. maj. Prøverne starter kl 17.00 og slutter kl 23.00 og foregår ved Moesgaard Museum, Aarhus. Nogle dage kan det være sådan, at I er der til en del af prøven eller til hele prøven. Vi har endnu ikke fastlagt de præcise datoer endnu.
Premieren er d. 22. maj og herefter spiller vi næsten hver dag, undtagen mandage og søndage til og med d. 29/6. Der ligger dog to buffer-mandage, henholdsvis d. 17/6 og d. 24/6, som kan sættes i salg og dermed blive til spilledage. Forestillingerne starter kl. 20.30, men i er først med i 2. akt (efter pausen). Dvs. I skal stå helt klar ca. kl 21.00, så vi regner med, at det først er nødvendigt I møder ind omkring kl. 20.00 (Det fastlægger vi, når vi nærmer os). Forestillingen slutter ca. kl 23.00, så umiddelbart herefter er I også færdige.
Som motorcross-kører til forestillingen tilbyder vi et honorar, som er 750 kr. + feriepenge for en prøve, og 1.000 kr. + feriepenge for en forestilling. Hermed har vi selvfølgelig også en forventning til kørernes punktlighed, evner og forståelse for sikkerhed. Alle kørere skal være fyldt 18 år. Vi stiller tohjulede el-crossere til rådighed samt det nødvendige udstyr/kostume: Hjelm, briller, støvler, handsker, bukser, jakke med plastikskjolde, krave osv.
Det er en kæmpe oplevelse at deltage i sådan en forestilling, og som medvirkende får man et kanon sammenhold. Forestillingen er Nordeuropas største udendørs teatershow, og vi har plads til 3500 tilskuere hver aften. I kan se mere om forestillingen på vores hjemmeside: kglteater.dk/det-sker/sason-20182019/skuespil/kong-arthur/?section=top

Er I interesseret, kan I kontakte:
Mads Aastrup, projektassistent
Tlf: 60218085
Mail: mbaa@kglteater.dk

Den. 13-03-19 af Tove Øllgård

Tilbage