Nyheder

Løb og PR for Quad og sidevogne 26.-27. april

I 2008 køres en ITP Cup for quad sammen med DM sidevogne.
1. afd afvikles 26. april på Uhrebanen, hvor vi i HeMS vil gøre, hvad vi kan, for at serien bliver sendt godt afsted til en sæson, som for de 2 crossgrene kulminerer 2.-3. august med VM sidevogne og EM quad i Slotsbjergby.
Vi har sat hele weekenden af til sidevogne og quad, således at lørdagen går med løb, og søndagen med en blanding af træning og PR runder.
Lørdag køres 2 klasser for sidevogne: A og B, samt 4 klasser for quad : 4, 5 og 6 (klasse 5 består af 2 klasser : 4C og 6C). Vi håber, der kommer så mange C-kørere, at klasse 5 også heatmæssigt kan deles i 2, da det både oplevelsesmæssigt og sikkerhedsmæssigt er mest interessant at lade de to maskinstørrelser køre hver for sig.
Så hiv nu fat i de kørere, der hænger i bremsen, og vær med til at lave et overbevisende superfelt J
Sidevognene har jo allerede dystet på Sjælland et par gange i år, og efter sigende kommer der rigtig mange til Uhre, incl en del udenlandske kørere.

Søndag må der køres på banen kl 9-17.
Vi håber rigtig mange kørere vil tage søndagen med, så banen kommer til at ose af sved og god stemning, hvilket er den allerbedste reklame for vores sport. Der bliver programsat perioder med træning og perioder med mulighed for PR-runder.
Forhandlere er velkomne til at vise deres grej frem, og derudover håber vi, at der er kørere, som vil låne deres maskiner ud til de interesserede, der forhåbentlig dukker op.
For sidevognenes vedkommende betyder det ikke, at I slipper styret, men at I inviterer gæster på prøverunder som sandsæk.
Træningsgebyr 120 kr, som refunderes hvis du stiller din maskine til rådighed for prøveture under PR-delen.
Kontakt venligst Jørgen Skovbo (tlf 2925 1612) eller Tove Øllgård (tlf 6126 4232), hvis du vil medvirke til PR-delen.

Med venlig hilsen
Herning Motocross

Den. 07-04-08 af Tove Øllgård

Tilbage