Nyheder

Klubtræning 2007

Vi har valgt at prioritere uddannelse og træning af klubbens aktive kører særdeles højt. Vi er derfor stolte over at kunne præsentere et stort og særdeles kompetent træner team bestående af Lars Kjær, Jakob Stræde samt Jeppe Birkedal.

Træningen er tilrettelagt således at alle kører træner samme aften, for derved at give trænerne mulighed for at inddele kørerne efter hvilken form for træning den enkelte kører har behov for, uanset om man er A kører, eller om det er første gang man har fornøjelsen af, at prøve kræfter med en motocross cykel.

For at give den individuelle kører en så optimal vejledning som muligt, vil trænerne have mulighed for at benytte video optagelser af træningen, som hjælp til, at få kørerne til at ”finde” de sidste sekunder, så vi kan få endnu flere pokaler hjem til hems.

Søndag den 22 april vil der blive afholde en hel trænings dag på Uhre banen, hvor der vil komme en ekspert og fortælle om justering af støddæmpere. Efter foredraget er der mulighed for, under kyndig vejledning, at prøve forskellige dæmper opsætninger af, ude på banen. Efter en lang dag med masser af køretræning, slutter vi af med et indslag om fysisk træning og ernæring.

Følgende trænings tider er fastlagt

Tirsdag 20/3 Aulum mødetid kl. 17:00
Søndag 22/4 Uhre mødetid kl. 09:00 Detaljeret program følger
Torsdag 3/5 Uhre mødetid kl. 17:00
Tirsdag 22/5 Aulum mødetid kl. 17:00
Torsdag 21/6 Uhre mødetid kl. 17:00
Torsdag 16/8 Uhre mødetid kl. 17:00
Tirsdag 28/8 Aulum mødetid kl. 17:00
Torsdag 20/9 Uhre mødetid kl. 17:00

Vi ved at vi har mange talenter i Hems, og med den rette træning og vejledning er der udsigt til en god ”pokalhøst” i år.

Så vi kan kun opfordre så mange kører som muligt til, at deltage i træningen.

Info om træning for Quad følger senere

Med sportslig hilsen

Træningsudvalget
Stræde
Claus Larsen
Paw Lyngaa

Den. 18-03-07 af Admin

Tilbage