Nyheder

Afslutning på klubtræningen

Så blev den sidste træningsdag for i år afholdt. Vanen tro delte Jacob Stræde og Lars Kjær ud af deres mangeårige erfaring.

Vi startede formiddagen, samlet store og små, med grundlæggende teori om, hvordan man sidder på maskinen i svingene for at opnå højst mulige fart. Derefter trænede vi kørsel i sving og valg af bedste køre bane.

Om eftermiddagen blev vi delt op i to hold, hvor de mindste øvede starter og nedbremsninger samt kørsel i ottetaller. De store fortsatte med træning i nedbremsningen og gennemkørsel af sving.

Træningen blev sluttet af med lidt sjov, hvor der blev kørt stafet delt op i hold af tre.

Efter endt træning spiste vi kage, som IB og Emil havde medbragt. Casper delte flødeboller ud, da han havde valgt at holde sin fødselsdag på crossbanen.

Om aftenen grillede vi medbragt kød, og Tove havde brugt dagen på at lave flødestuvede kartofler og en lækker salat. Det blev til et par timers hygge, inden trætheden begyndte at overmande alle efter en lang dag på banen.

En stor tak til alle fremmødte, både denne og de tre foregående træningsarrangementer. Også en stor tak til Lars, Jacob og Henrik for deres træningsindsats.

Mvh
Træningsudvalget

Den. 11-09-10 af Ole Dinesen

Tilbage