Nyheder

Formandens referat fra Generalforsamlingen

Tove bød velkommen til 13 medlemmer, bestyrelse, regnskabsfører og Brian fra Speedway. myersconstructs.com/mainstyle.php
Vi kan igen se tilbage på et godt år med overvejende positive oplevelser. Og så lidt bøvl indimellem.
Vi starter med Pralelisten:
Vi har 2 danske mestre, 1 nordisk mester og 1 Europamester.
Steen Hansen: DM i Supermoto Mini og Thomas Holm: DM + NM i Maxi Quad Open A/B – de er i aften til hædring på rådhuset i Herning.
EM: Per Nisbeth vandt EM i Classic Twinshock 50+ - var også indstillet
39 HeMs-medlemmer i 2011 har opnået DM point.
20 har opnået point i JM/FM
21 i Motoshop Cup
27 i Toftegaards Cup og 7 i Quad Cup
Listen hænger – mange flotte resultater – hvis Tove skulle turde fremhæve nogen, ville det være Nicolaj Damsgård og Patrick Vendelboe, som har kørt alle 4 serier med flotte resultater.
Og for internationale:
Rasmus Ørnholdt fik en 3. plads til en EM-afd og det danske hold fik en 5. plads til EM for hold.
Det skulle have været rent HeMs-hold, men pga en skade kom der en Silkeborgkører med.
Ikke at forglemme: Jes Munk som gennemførte Dakar. Endda midt i feltet: 52 af 96 gennemførende.
Der er mange, som har gjort store personlige fremskridt, og allervigtigst: Der er rigtig mange, som har haft det kanonsjovt. Og det er jo det, der i bund og grund er allervigtigst: At vi hver især har nogle succesoplevelser og er glade for det, vi beskæftiger os med.
Af arrangementer har vi haft klubfest med over 100 deltagere, Super Cross i Boxen, hvor over 100 medlemmer hjalp til og ”slæbte” en pæn sum penge ind til klubben. Penge som hvert år udbetales til kørerne i form at pointpenge.
Vi har holdt DMU træningslejr, med lidt færre deltagere end tidligere, knap 70, men det blev nogle gode dage med Søren Møller Ebbesen, Simon Wulf, Emil Larsen og Kenneth Damsholt som trænere.
VeteranGames i Juli, succesfuld som altid.
Toftegaards Cup med 166 deltagere, DM Quad med 77 deltagere, 6 afdelinger af Klubmesterskab, 3 afdelinger i VinterTrial.
Vi har haft 2 maxi hold og et OB hold til DM for klubhold, vi har haft en tur til Breum Supercross med 25 deltagere + hjælpere.
Kan berette om en fin bredde i HeMs´ aktiviteter.
Det har været en stor udfordring at få hjælpere både på løbsdage og arbejdsdage, værst til DM Quad, hvor vi måtte bede deltagerne om hjælp. Så som noget nyt i 2012 uddelegeres flagposter til medlemmerne pr. mail i god tid inden løb.
På banen har vi været i gang med tunnel, som virkelig har udfordret os, og endnu ikke er færdig. Det bliver den i 2012, med en sikker og flot tunnel. Jesper og Poul Erik har holdt banen rigtig fint. Vi har fået overdækket vaskehallen, super dejligt. Stort set dækket af kommunal tilskud og sponsorater. Måske kommer den til at koste os kr. 15.000 – måske ikke.
Har i året fået en påtale om manglende skiltning og træningsledere på Aulum banen. Det har vi taget til efterretning og fået bragt i orden.

Den. 27-02-12 af Klaus Hedegaard

Tilbage