Nyheder

Info vedr ATK Kids og Kids Cup på Uhrebanen 15.-16. aug 2020

På tirsdag får alle deltagere en mail med oplysninger og med nogle valgmuligheder, men her er lidt forhåndsinfo.

Da der er familier, som har børn i flere klasser, kan vi ikke lave den rene klasse-opdeling i ryttergården, som DMU anbefaler.
I stedet inddeler vi ryttergården i 4 områder, som I kan se på kortet.
I får mulighed for at forhåndsbooke, hvilken gruppe I gerne vil parkere i, så børnene kan være sammen med de kammerater, som de plejer at lege mest sammen med.
Det giver god mening, hvis micro/begynderne vælger rød zone, så de er tæt på microbanen.
Hvid zone er personaleparkering og bufferzone.
Vi gør vores bedste for at efterkomme jeres ønsker, men kan blive nødt til at justere, så vi overholder gruppestørrelser på 100 personer.
Vi må være max 500 personer incl officials på matriklen, hvilket passer med max 90 kørere + 4 pårørende til hver + 50 officials. Alle får armbånd med zonens farve, og vi forventer at alle gør sig umage med at færdes mindst muligt mellem zonerne.

Cafeteriet er åbent for take-away; indgang som I plejer og udgang via terrassedøren. Bordene er stillet væk, så det er meningen, at I skal spise i jeres zone. Kun officials spiser ved klubhuset.
Fællesspisning er ikke foreneligt med smitteforbyggelse, men vi vil gerne gøre livet lidt lettere for jer, så vi har allieret os med SuperBrugsen i Karup, som tilbyder grillpakker. De kan forhåndsbestilles hos os senest torsdag og afhentes i klubhuset lørdag eftermiddag

Hvis du kun er tilmeldt ATK, får du mulighed for at efteranmelde til løbet lørdag aften.

Med venlig hilsen
Herning Motocross

Den. 09-08-20 af Tove Øllgård

Tilbage